Vincze Béla, Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. választókerület (Szolnok és környéke) képviselőjelöltje

Vincze Béla helyi képviselőjelöltünk a Mi Hazánk Mozgalom szolnoki elnöke. A körzetben több településen is lakott, jelenleg Szolnokon él és dolgozik. Fontosnak tartja a térségben a közlekedési problémák rendbetételét. Szeretné elérni, hogy a multinacionális cégek helyett a kis- és középvállalkozások kapjanak támogatást, amelyek a nemzetgazdaság gerincét adják.

Nagyon sok mezőgazdasági és feldolgozó egység alakult át vagy tűnt el az évek alatt, ami rengeteg embernek munkát biztosított a kisebb településeken is. Célja, hogy újabb és nagyobb létszámú munkahelyek jöjjenek létre, amely az itt élő emberek megélhetését és jövőjét biztosítaná. Megítélése szerint a magyar embereknek minőségi magyar terméket kellene előállítani, amelyhez a helyi elosztási hálózat is rendelkezésre áll a térségben. Kiemelten fontosnak tartja a vízgazdálkodás szerepét. A Tisza, a Zagyva, a Holt-Tisza sport-, turisztikai, valamint gyógyászati lehetőséget rejt magában, amelyeket sokkal jobban ki lehetne aknázni.

A választókerületben támogatni kívánja a bajba jutott vállalkozásokat, vendéglátóipari egységeket, konditermeket, tánciskolákat, szépségipari vállalkozásokat abban, hogy a kiesett bevételeiket és a munkavállalóik bérét kompenzálva legyenek. A Mi Hazánk Mozgalom járványszolidaritási adót vetne ki a koronavírus haszonélvezőire, akik a járványidőszak alatt jelentős bevételekre tettek szert.  

A környező települések hulladékkezelése is rendbetételre szorul. Javítani kellene a települések látképét az utak melletti szemétlerakatok felszámolásával. Fokozottan ellenőrizni szükséges a szemétszállítási szerződések meglétét. Megítélése szerint javítani kell a körzet közbiztonságán is. Ez többek között a megnövekedett turisztikai forgalom miatt indokolt.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben