Ifjúsági szervezetünk, a Mi Hazánk Ifjai 2018-ban alakult. A közösség legfontosabb célja, hogy egybegyűjtse azokat a fiatalokat, akik szeretnének tenni hazájukért és jövőjükért. Az elmúlt évtizedek kormányai figyelmen kívül hagyták korosztályunk érdekeit, sosem hallgatták meg az ifjúság véleményét döntéseikkel kapcsolatban.

2022 óta már parlamenti párt ifjúsági szervezeteként visszük be a fiatalok hangját az Országgyűlésbe, szembesítjük a döntéshozókat a valódi problémáinkkal, vagyis a: romokban heverő oktatással, korosztályunk lakhatási válságával, a brutális mértékű kivándorlással és még sokáig sorolhatnánk…

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X