Jelentkezés tagnak

Avar Álmos

Tisztelt Jelentkező!

Köszönjük, hogy Ön is a Mi Hazánk tagja szeretne lenni.
Kérjük, olvassa el az Alapító Nyilatkozatunkat. Ha egyetért és elfogadja az abban megfogalmazott gondolatokat, akkor az alábbi Felvételi kérelmet kitöltve nyomtassa ki, majd írja alá.

A Felvételi kérelem érvényesítéséhez még kell két vezető ajánlása, ehhez kérheti a megbízott vármegyei elnöke segítségét (vármegyei elnökök), vagy vegye fel a kapcsolatot velünk az [email protected] címen.

A kitöltött, fényképpel és aláírásokkal ellátott Felvételi kérelmet egy önéletrajzzal együtt, kérjük, küldje el szkennelve a [email protected] email-címre vagy postázza a 1141 Budapest, Komócsy u. 5. postacímünkre.

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben