Számadó István, Veszprém megye 3. választókerület (Tapolca és környéke) képviselőjelöltje

Számadó István helyi képviselőjelöltünk 41 éves, háromgyermekes édesapa. Tapolcán született, a Dobó lakótelepen nőtt fel. 1997-ben szerzett szakmunkás végzettséget Keszthelyen. A 2018-ban alakult Mi Hazánk Mozgalom tagja a kezdetektől fogva. Alapelve, hogy ne az emberek legyenek az államért, hanem az állam gondoskodjon a polgárairól.

Fő célkitűzése a közbiztonság javítása Tapolcán és környékén. Fontos számára a rend helyreállítása és a szabályok betartása és betartatása. Kiemelten fontosnak tartja továbbá a világ teremtett értékekeinek védelmét, úgymint az állat- és növényvilág megőrzése, valamint a népi hagyományok és a magyar kultúra védelme, életben tartása, felélesztése. Véleménye szerint a radikális jobboldal által képviselt harmadik út az egyetlen hathatós és hosszú távú megoldás Magyarország, Európa és az egész északi civilizáció égető bajaira.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben