Veres Csaba helyi képviselőjelöltünk három gyermeket nevelő édesapa, villamosmérnök, a környezetbarát megoldások és az energiahatékonyság elkötelezett híve. A Mi Hazánk Mozgalmon belüli Zöld Hazánk munkacsoport tagja. Korábban a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom budapesti vezetője volt, és a Magyar Sziget, valamint számos nemzeti rendezvény technikáját biztosította. 2007-től öt évig külföldön dolgozott szakmájában, így nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik.

Budapesten született, de jelenleg a Csongrád-Csanád megyei Apátfalván él, mivel így érzi magát a természethez közelinek.  Kiemelten fontosnak tartja a világ teremtett értékeinek védelmét, úgymint az állat- és növényvilág megőrzése, valamint a népi hagyományok és a magyar kultúra védelme, életben tartása, felélesztése. A magyar nemzet felemelését, a magyar dolgozók és termékek megbecsülést szorgalmazza mind hazai, mind nemzetközi szinten. Szeretné elérni, hogy a kisgyermekek színvonalas iskolai oktatásban részesüljenek minden településen, a gyengébben tanulók számára biztosítva legyen felzárkóztatás lehetősége. Működőképes, mindenki számára elérhető közigazgatási rendszert kíván megvalósítani. Megítélése szerint elsődleges az igazságszolgáltatás megerősítése, különösképpen a védekezni képtelen áldozatok (idősek, gyermekek) sérelmére elkövetett, valamint a hivatali hatalommal, korrupcióval kapcsolatos bűncselekmények esetében.

Fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. Ő maga is fenntart egy állatvédő szervezetet és egy állatotthont egy évtizede, ahol állatok százai találtak új gazdára.

Email címe: [email protected]

X