Takács Miklós, Győr-Moson-Sopron megye 5. választókerület (Mosonmagyaróvár és környéke) képviselőjelöltje

Takács Miklós helyi képviselőjelöltünk 1974-ben született Mosonmagyaróváron, két gyermek büszke édesapja. Jelenleg is szülőhelyén él, és vállalkozásokat vezet. Ennek köszönhetően jól ismeri a magyar valóságot, a kis- és közepes vállalkozások mindennapjait megnehezítő problémákat.

A Mi Hazánk képviselőjelöltjeként a magyar gazdaság stabilitását jelentő kkv-szektort kívánja országos és európai szinten is segíteni. Fontos számára a hagyományok tisztelete, magyar identitásunk megőrzése és a hagyományos családmodell támogatása a deviáns propagandával szemben. Nagy gondot kíván fordítani a közbiztonság javítására és a rendteremtésre, valamint a megye területén lévő úthálózat javításának felgyorsítására is.

Egyik legfontosabb teendőnek tekinti az ország nyugati határán azt, hogy a fiatalok elvándorlását visszaszorítsuk, és ezt a határ túloldaláról érkező nyomásnak ellenállva, megfelelő, európai szinten is versenyképes bér biztosításával lehet elérni.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben