Salánkiné Kuti Zsuzsanna, Hajdú-Bihar megye 1. választókerület (Debrecen és környéke) képviselőjelöltje

Salánkiné Kuti Zsuzsanna helyi képviselőjelöltünk 1991-ben született. Anyai felmenői mind a Debrecenhez tartozó józsai városrészen éltek és gazdálkodtak. Házas, két gyermek édesanyja. Családi okok miatt gyermekkorának egy részét Hajdúhadházon töltötte, ott is érettségizett. Az ott töltött évek komoly hatással voltak gondolkodására, értékrendjére. Látta a tarthatatlan állapotokat, a romló közbiztonságot, a rend teljes hiányát.

Debrecenben idegenforgalmi szakmenedzserként végzett, több évig a szállodaiparban dolgozott. Határozott meggyőződése, hogy fontos lenne országosan nagyobb hangsúlyt fektetni a belföldi turizmusra, kiemelten a falusi turizmusra, mely a kisebb térségben élők számára nyújtana munkalehetőséget, illetve lehetőséget biztosítana a fiataloknak, hogy megismerhessék és ápolhassák nagyszüleik hagyományait. Jelenleg számviteli előadóként dolgozik egy állami cégnél. Kisgyermekes szülőként tudja, hogy milyen nehéz édesanyaként helyt állni, ezért is kellene támogatni állami szinten akár a részmunkaidő, akár az otthoni munkavégzés biztosítását, ahol ez kivitelezhető.

A Mi Hazánk Mozgalomhoz 2018-ban csatlakozott. Meggyőződése, hogy csak ez a párt folytat keresztény jobboldali politikát, csak ez a mozgalom nevezi nevén a társadalmi problémákat, és kínál megoldást rájuk. Választókerületében fontos feladatának érzi a fiatalok helyben tartását, hogy a fiatalok Debrecenben képzeljék el jövőjüket. Fontos a család egyben tartása, hogy a szülők-nagyszülők ne szakadjanak el a gyermekeiktől, unokáiktól. Véleménye szerint ehhez megkerülhetetlen a tisztességes fizetések megteremtése és a fiatalok lakástámogatása, egy állami bérlakásprogram is. Emellett kiemelten fontosnak tartja a kkv-k támogatását, a magyar vállalkozások elsőbbségét a multikkal szemben.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/zsuzsa.kuti.7/
facebook.com/debrecen.mihazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben