Salánkiné Kuti Zsuzsanna helyi képviselőjelöltünk 1991-ben született. Anyai felmenői mind a Debrecenhez tartozó józsai városrészen éltek és gazdálkodtak. Házas, két gyermek édesanyja. Családi okok miatt gyermekkorának egy részét Hajdúhadházon töltötte, ott is érettségizett. Az ott töltött évek komoly hatással voltak gondolkodására, értékrendjére. Látta a tarthatatlan állapotokat, a romló közbiztonságot, a rend teljes hiányát.

Debrecenben idegenforgalmi szakmenedzserként végzett, több évig a szállodaiparban dolgozott. Határozott meggyőződése, hogy fontos lenne országosan nagyobb hangsúlyt fektetni a belföldi turizmusra, kiemelten a falusi turizmusra, mely a kisebb térségben élők számára nyújtana munkalehetőséget, illetve lehetőséget biztosítana a fiataloknak, hogy megismerhessék és ápolhassák nagyszüleik hagyományait. Jelenleg számviteli előadóként dolgozik egy állami cégnél. Kisgyermekes szülőként tudja, hogy milyen nehéz édesanyaként helyt állni, ezért is kellene támogatni állami szinten akár a részmunkaidő, akár az otthoni munkavégzés biztosítását, ahol ez kivitelezhető.

A Mi Hazánk Mozgalomhoz 2018-ban csatlakozott. Meggyőződése, hogy csak ez a párt folytat keresztény jobboldali politikát, csak ez a mozgalom nevezi nevén a társadalmi problémákat, és kínál megoldást rájuk. Választókerületében fontos feladatának érzi a fiatalok helyben tartását, hogy a fiatalok Debrecenben képzeljék el jövőjüket. Fontos a család egyben tartása, hogy a szülők-nagyszülők ne szakadjanak el a gyermekeiktől, unokáiktól. Véleménye szerint ehhez megkerülhetetlen a tisztességes fizetések megteremtése és a fiatalok lakástámogatása, egy állami bérlakásprogram is. Emellett kiemelten fontosnak tartja a kkv-k támogatását, a magyar vállalkozások elsőbbségét a multikkal szemben.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/zsuzsa.kuti.7/
facebook.com/debrecen.mihazank

X