Pakusza Zoltán, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2. választókerület (Miskolc és környéke) képviselőjelöltje

Pakusza Zoltán helyi képviselőjelöltünk földrajz-történelem szakos tanár, közszereplő, önkormányzati képviselő. A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke. Miskolcon született, és jelenleg is itt él, 43 éves. A Diósgyőri Gimnáziumban érettségizett, majd az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen szerzett tanári oklevelet. A 2000-es évek elején az egyetem elvégzése után visszatért szülővárosába, annak ellenére, hogy nehéz volt munkát találni, és alacsonyak voltak a bérek. Meggyőződése, hogy a szülőföldre való visszatérés a legjobb választás mindenki számára, amit jól példáznak Vörösmarty Mihály sorai: „Áldjon vagy verjen sors keze: Itt élned, halnod kell.” 2001-től 15 évig tanított egy miskolci középiskolában.

 

2010-től önkormányzati képviselőként szolgálja szülővárosát, Miskolcot. Érdemelvű társadalomban és értékelvű politizálásban hisz, melynek alappillére a következő: nem valami ellen tenni, hanem valamiért. A víziója egy gyarapodó, fejlődő város. A választópolgároknak referenciaként szeretné nyújtani az elmúlt 11 éve önkormányzati munkáját. Kiemelten fontos számára a korrupció elleni harc. Miközben a magyar közéletet nem tíz, hanem harminc éve átszövi a korrupció, minden rá bízott adóforinttal (képviselői keret) elszámolt a választók felé. Saját képviselői tiszteletdíjának jó részét jótékonyságra ajánlotta fel, többek között a közmunkások vagy a miskolci gyermekmentők részére. Miskolcon a közbiztonság erősítése és az igénytelen életmód felszámolása érdekében komoly előrelépéseket tett, illetve számos felmerülő probléma kapcsán maga kérte a hatóságok intézkedését, eredményes beavatkozását.

 

Ezt a megalkuvás nélküli munkát kívánja folytatni a parlamentben a miskolciak és az ország fejlődése érdekében. Egy harmadik utat szeretne mutatni, melyre szükség van, hogy véget vessünk az elmúlt harminc év politikai váltógazdálkodásának.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/pakuszazoltan

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben