Gonda Ádám helyi képviselőjelöltünk 1992-ben született Budapesten, Hatvanban lakik. Informatikai végzettséggel rendelkezik, jelenleg az egészségügyben dolgozik, szeret segíteni az embereken, kórházon belül és kívül is. Szabadidejében szeret kirándulni, és megismerni Magyarország csodás tájait, amit ránk hagytak dédnagyapáink.

Politikával több mint egy évtizede foglalkozik, az elvhű és következetes jobboldaliság a kezdetektől vezérfonalnak számít a munkásságában. Kiemelten fontos számára az oktatás- és kultúrpolitika, hiszen egy egészséges és életerős nemzet ezekben gyökerezik. Véleménye szerint a radikális jobboldal által képviselt harmadik út az egyetlen hathatós és hosszú távú megoldás Magyarország, Európa és az egész északi civilizáció égető bajaira.

Heves megyét helyi lakosként jól ismeri, és szomorúan tapasztalja, hogy az országos problémák a választókerületét is kiemelten érintik. Számos térségben javításra szorul az úthálózat, de a közbiztonsággal is rengeteg gond van, kiemelten Hatvan és a környező kisebb települések. Noha multinacionális vállalatokból több is van a környéken, ezek mentalitása és hozzáállása sokszor nem a magyar dolgozók érdekeit képviseli, melyet elfogadhatatlannak tart.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/adam.gonda.5

X