Gonda Ádám, Heves megye 3. választókerület (Hatvan és környéke) képviselőjelöltje

Gonda Ádám helyi képviselőjelöltünk 1992-ben született Budapesten, Hatvanban lakik. Informatikai végzettséggel rendelkezik, jelenleg az egészségügyben dolgozik, szeret segíteni az embereken, kórházon belül és kívül is. Szabadidejében szeret kirándulni, és megismerni Magyarország csodás tájait, amit ránk hagytak dédnagyapáink.

Politikával több mint egy évtizede foglalkozik, az elvhű és következetes jobboldaliság a kezdetektől vezérfonalnak számít a munkásságában. Kiemelten fontos számára az oktatás- és kultúrpolitika, hiszen egy egészséges és életerős nemzet ezekben gyökerezik. Véleménye szerint a radikális jobboldal által képviselt harmadik út az egyetlen hathatós és hosszú távú megoldás Magyarország, Európa és az egész északi civilizáció égető bajaira.

Heves megyét helyi lakosként jól ismeri, és szomorúan tapasztalja, hogy az országos problémák a választókerületét is kiemelten érintik. Számos térségben javításra szorul az úthálózat, de a közbiztonsággal is rengeteg gond van, kiemelten Hatvan és a környező kisebb települések. Noha multinacionális vállalatokból több is van a környéken, ezek mentalitása és hozzáállása sokszor nem a magyar dolgozók érdekeit képviseli, melyet elfogadhatatlannak tart.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/adam.gonda.5

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben