Vidó Attila, Békés megye 3. választókerület (Gyula és környéke) képviselőjelöltje

Vidó Attila képviselőjelöltünk 1965-ben született Gyulán. Nős, két leánygyermek boldog édesapja. Igazi lokálpatrióta, akinek a szülei, nagyszülei és minden felmenője az 1700-as évekig visszamenőleg Gyulán születtek és éltek. Imádja városát és az Alföldet. Minden erejével azon szeretne dolgozni, hogy még élhetőbbé váljon ez a város és vidék.

Általános és középiskolai tanulmányait Gyulán folytatta. Az iskolák elvégzése után a postán helyezkedett el, ahol különböző beosztásokban dolgozott. A posta után felszerelt a Gyula Város Hivatásos Tűzoltóságra, ahol egészen szolgálati nyugállományba vonulásáig dolgozott, mint beosztott (vonulós) tűzoltó és tűzoltó gépjárművezető.

Közel 30 éve foglalkozik aktívan a politikával. 2010-ben néhány hónapig tagja volt a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, és a párt színeiben indult az önkormányzati választáson. Elvhű, következetes, radikális jobboldali beállítottságú. Szakterülete a rendvédelem: a rendőrség, a büntetés-végrehajtás és tűzoltóság. Hiszi és vallja, hogy az ország normális működéséhez jól megszervezett, megfelelő létszámú, professzionális és korrekten megfizetett, a hazájához hű rendvédelem szükséges.

A civil életben is nagyon aktív. 23 évig látott el vezető tisztségeket a legnagyobb tűzoltó szakszervezetben. Jó néhány évig a Gyulai Sportegyesület elnöki tisztségét is ellátta. Nagyon büszke rá, hogy alakulása óta tagja Magyarország egyetlen, igazi patrióta sportmozgalmának is.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/profile.php?id=100068124343935

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben