Vidó Attila képviselőjelöltünk 1965-ben született Gyulán. Nős, két leánygyermek boldog édesapja. Igazi lokálpatrióta, akinek a szülei, nagyszülei és minden felmenője az 1700-as évekig visszamenőleg Gyulán születtek és éltek. Imádja városát és az Alföldet. Minden erejével azon szeretne dolgozni, hogy még élhetőbbé váljon ez a város és vidék.

Általános és középiskolai tanulmányait Gyulán folytatta. Az iskolák elvégzése után a postán helyezkedett el, ahol különböző beosztásokban dolgozott. A posta után felszerelt a Gyula Város Hivatásos Tűzoltóságra, ahol egészen szolgálati nyugállományba vonulásáig dolgozott, mint beosztott (vonulós) tűzoltó és tűzoltó gépjárművezető.

Közel 30 éve foglalkozik aktívan a politikával. 2010-ben néhány hónapig tagja volt a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak, és a párt színeiben indult az önkormányzati választáson. Elvhű, következetes, radikális jobboldali beállítottságú. Szakterülete a rendvédelem: a rendőrség, a büntetés-végrehajtás és tűzoltóság. Hiszi és vallja, hogy az ország normális működéséhez jól megszervezett, megfelelő létszámú, professzionális és korrekten megfizetett, a hazájához hű rendvédelem szükséges.

A civil életben is nagyon aktív. 23 évig látott el vezető tisztségeket a legnagyobb tűzoltó szakszervezetben. Jó néhány évig a Gyulai Sportegyesület elnöki tisztségét is ellátta. Nagyon büszke rá, hogy alakulása óta tagja Magyarország egyetlen, igazi patrióta sportmozgalmának is.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/profile.php?id=100068124343935

X