Tobak Gábor, Tolna megye 2. választókerület (Dombóvár és környéke) képviselőjelöltje

Tobak Gábor helyi képviselőjelöltünk 1972-ben született Dombóváron, szakcsi szülők első gyermekeként. Általános iskolai tanulmányai után Székesfehérvárra került gimnáziumba honvédségi ösztöndíjjal. Innen egyenes út vezetett Szentendrére a Kossuth Lajos Katonai Főiskolára. Három sikeres félév után (az akkori politikai hangulat és véleménykülönbségek miatt) félbehagyta tanulmányait. Később kamionosként bejárta Európát és Csonka-Magyarország szinte minden szegletét. Sokat látott és tapasztalt. 1997-ben kötött házasságot feleségével. Egy leánygyermek édesapja, aki a Pécsi Tudományegyetem hallgatója. Jelenleg egy budapesti székhelyű vállalatnál végez logisztikai feladatokat, dombóvári telephelyen.

Politikával 1990 óta foglalkozik, jelenleg Dombóvár képviselőtestületének tagja. Életének fontos részét képezi a sport: a Dombóvári Futball Clubban elnökségi pozíciót tölt be, illetve egyik alapítója, tagja a Dombóvári Darts Egyesületnek. A térség lemaradását érzékeli és tapasztalja. Főleg az utak állapota és a munkahelyek létesítése igényel sürgős beavatkozást. Ebben nagy szerepet játszana a feldolgozóipar újraindítása. Megítélése szerint a helyben termelt élelmiszereket helyben kell feldolgozni, hiszen ezzel nemcsak munkahelyek létesülnének, hanem a helyi és környékbeli gazdák is előnybe tudnának kerülni, a térség jó földrajzi fekvése miatt is.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/gabor.tobak.58
facebook.com/mihazank.dombovar/

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben