Szarvas Gábor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3. választókerület (Ózd és környéke) képviselőjelöltje

Szarvas Gábor képviselőjelültünk 1977-ben született Egerben, keresztény magyar családban. Műszaki középiskolai és honvéd tiszthelyettesi végzettséggel rendelkező, igazságkereső ember. Üzletemberként a kereskedelemben dolgozik jórészt nagyipari, műszaki területen.

Gyermekkorától életét meghatározó tényezőként tartja számon a hitet, a hitéletet, mint minden becsületes cselekedet forrását, illetve a zenét. Egyéb zenei tevékenysége mellett ő jegyzi a Kárpátia zenekar Regnum Marianum nagyzenekari átiratát. Őseink hagyományait, hagyatékát példaként tartja maga előtt. Kreatív gondolkodású, vannak víziói, megfontolt cselekvésű, jobboldali ember.

Az ország földrajzilag egyik legszebb részén, Észak-Magyarország hegyvidékén, Ózdon él családjával. Sajnos ez gyönyörű országrész közbiztonságával, elszegényedett lakosságával, munkanélküliségével közel van az országtól való teljes leszakadáshoz. Szinte az alapoktól, tégláról téglára kell újraépíteni mindent, ami a tisztességes élethez kell. Itt csak radikális változás hozhat emelkedést, a megkövesedett, több mint 30 éves helyi, politikai gondolkodásmód már nem elegendő. Megítélése szerint alapvető fontosságú a Mi Hazánk Mozgalom, a harmadik út ereje, a gyökeres változás!

Email címe: [email protected]

Kövessen a Facebookon is: facebook.com/mihazankozd

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben