Szarvas Gábor képviselőjelültünk 1977-ben született Egerben, keresztény magyar családban. Műszaki középiskolai és honvéd tiszthelyettesi végzettséggel rendelkező, igazságkereső ember. Üzletemberként a kereskedelemben dolgozik jórészt nagyipari, műszaki területen.

Gyermekkorától életét meghatározó tényezőként tartja számon a hitet, a hitéletet, mint minden becsületes cselekedet forrását, illetve a zenét. Egyéb zenei tevékenysége mellett ő jegyzi a Kárpátia zenekar Regnum Marianum nagyzenekari átiratát. Őseink hagyományait, hagyatékát példaként tartja maga előtt. Kreatív gondolkodású, vannak víziói, megfontolt cselekvésű, jobboldali ember.

Az ország földrajzilag egyik legszebb részén, Észak-Magyarország hegyvidékén, Ózdon él családjával. Sajnos ez gyönyörű országrész közbiztonságával, elszegényedett lakosságával, munkanélküliségével közel van az országtól való teljes leszakadáshoz. Szinte az alapoktól, tégláról téglára kell újraépíteni mindent, ami a tisztességes élethez kell. Itt csak radikális változás hozhat emelkedést, a megkövesedett, több mint 30 éves helyi, politikai gondolkodásmód már nem elegendő. Megítélése szerint alapvető fontosságú a Mi Hazánk Mozgalom, a harmadik út ereje, a gyökeres változás!

Email címe: [email protected]

Kövessen a Facebookon is: facebook.com/mihazankozd

X