Szajlai János, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7. választókerület (Mezőkövesd és környéke, Dél-Borsod) képviselőjelöltje

Szajlai János helyi képviselőjelöltünk 45 éves, nős, kétgyermekes családapa, születése óta Dél-Borsodban él. Lokálpatriótaként jól ismeri a helyiek problémáit. Már eddig is sok konkrét sikert ért el a térségben élők javára. 30 éve ugyanazt képviseli: alázattal szolgálni, és nem zsarolni vagy fenyegetni kell a választópolgárokat. Megítélése szerint a magyar emberekért, a magyar családokért és a magyar nemzet megmaradásáért kell dolgozni. Az elmúlt 30 év politikai szereplői és kormányai kéz a kézben, egymást váltva szolgáltatták ki az országot és magyar családok ezreit hol idegen érdekű multinacionális cégeknek vagy nemzetközi bankoknak, hol pedig a saját klientúrájuknak, ahogy éppen saját érdekük kívánta. Eltökélt szándéka, hogy ezen változtasson. Véleménye szerint a kistelepülések megmaradásának érdekében a fejlesztési támogatások rendszerét és a pályázati pénzek maffiaszerű elosztási gyakorlatát újra kell gondolni, át kell alakítani. Meg kell keresni és el kell számoltatni az elmaradt és a több éves késedelemmel megvalósuló beruházások felelőseit.

Számára a legfontosabb feladat a nemzeti öntudat erősítése, a múlt olyan részeinek megismerése, amelyekre a magyarság büszke lehet. Büszke arra, hogy a Dél-Borsodban a mozikból kitiltott Lovasíjászt Bükkábrányban vetítették le először az ő közreműködésével. A mai napig nagy örömmel gondol vissza Sólyom Ferenc rovásírás-kutató előadására, valamint képviselőjelöltünk segítségével és támogatásával megvalósult bükkábrányi rovásírásos helységnévtáblára. Hagyományaink megbecsülése, a magyar identitás erősítése segít megállítani az elvándorlást, s úgy versenyképesebb lehetne a régió.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/szajlai.janos

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben