Somlay Róbert, Jász-Nagykun-Szolnok megye 3. választókerület (Karcag és környéke) képviselőjelöltje

Somlay Róbert helyi képviselőjelöltünk 1966-ban született Budapesten. Az általános iskola elvégzése után közgazdasági érettségi bizonyítványt szerzett 1984-ben, majd a kereskedelemben helyezkedett el, és felsőfokú végzettséget szerzett. A kereskedelmi szakma minden lépcsőfokát bejárta, ezáltal a legtöbb társadalmi réteg problémáját megismerte.

Házasságából 1989-ben született egy lánya. Nagyszülei Tiszafüreden éltek, és a szoros kapcsolat miatt kétlaki életet élt Budapesten és Tiszafüreden. 5 éve él életvitelszerűen Tiszafüreden, ahol egy önkormányzati tulajdonú cégnél végez parkoltatással kapcsolatos tevékenységet. Magánéletében, ha teheti, sokat sportol. Mivel hosszú ideig városban élt, új dimenzióként nyílt meg előtte a kertészkedés, és Buksi kutyájának is sok időt szentel.

Komolyabban 10 éve kezdett politikával foglalkozni, elkötelezett jobboldaliként. A Mi Hazánk Mozgalom megalakulásakor, 2018-ban lépett be a helyi szervezetbe. Jelenleg a mozgalom tiszafüredi szervezetének az elnöke. Mivel jól ismeri az ország fejlettebb részét és Jász-Nagykun-Szolnok megyét is, hitelesen tudja képviselni a vidéken élő emberek problémáit. A kelet-magyarországi régió legfontosabb problémájának a rendkívül alacsony fizetéseket és az elvándorlást tartja.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben