Hunyadi Máté, Hajdú-Bihar megye 3. választókerület (Debrecen és környéke) képviselőjelöltje

Hunyadi Máté helyi képviselőjelöltünk 1992-ben született Debrecenben, és azóta is itt él. 2020-ban házasodott meg. 5 éves kora óta sportol (judo, mma, grappling), ebből 16 évet versenyszerűen. 2012-ben érettségizett általános mezőgazdasági szakon. Érettségi után a mezőgazdaságban dolgozott ellető tehenészként, illetve telepvezetőként, ezek után Németországban dolgozott mint ipari szigetelő. Miután hazaköltözött 2017-ben, saját vállalkozásba kezdett testvérével: nagyformátumú és digitális nyomtatással foglalkoznak.

Gyermekkora óta foglalkoztatja a politika. Mivel szeretne tevékenyen is részt venni az ország sorsának alakításában, 2019-ben belépett a Mi Hazánk Mozgalomba. Egyik legfontosabb feladatának tekinti az egyéni sportolók tao-támogatáshoz jutását, amely segítséggel több Európa-, világ- és olimpiai bajnoka lehetne Magyarországnak. Szívügye, hogy Debrecenben ismét legyen birkózó szakosztály, illetve a kajak-kenuzásra lehetőség. Mindezek mellett nagyon fontosnak tartja a fiatalok önálló lakáshoz való jutását segítő bérlakásprogram beindítását, valamint a zártkertek beépíthetőségének 3%-ról 10%-ra való emelését.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/hunyadi.mate.3
facebook.com/debrecen.mihazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben