Hajdara Roland, Heves megye 2. választókerület (Gyöngyös és környéke) képviselőjelöltje

Hajdara Roland helyi képviselőjelöltünk 38 éves, mezőgazdasági termelő, végzettségét tekintve okleveles agrármérnök, egy hétéves fiúgyermeke van. Élete mindig is az agrárium és a politikai közélet körül zajlott, hiszen 18 éves kora óta önálló gazdálkodó, illetve 2002 óta önkormányzati képviselőként tevékenykedett napjainkig, a Független Kisgazdapárt (FKGP) országos elnöke is volt. Ennek kapcsán került a Mi Hazánk, illetve a „harmadik út” kötelékébe, hiszen ő sem lát más lehetőséget a magyarság és Magyarország megmaradására ebben az abnormális világpolitikai környezetben.

Vidékiként és gazdálkodóként saját maga is megéli, szenvedő alanya az agrárágazat és a vidék rendszerváltást már jóval megelőző, a szocializmus időszakában indított tönkretételnek és teljes felszámolásnak. Véleménye szerint ez e a folyamat azóta sem lassult, sőt talán még súlyosabb, mint valaha.

Választókörzetének nagy része tradicionálisan kötődik a kisgazda gyökerekhez. Véleménye szerint, ha hazánkban rövid időn belül nem lesz egy forradalmi agrár- és vidékpolitikai irányváltás, akkor az ország teljes mértékben el fog urbanizálódni, ahol néhány száz, esetleg néhány ezer zöldbáró minimális emberi erőforrással és szupertechnika alkalmazásával le fogja fedni az agrárterületek szinte teljes egészét. Közben a falvak mint egy városi zöldövezet csupán egy lakókörnyezetet adnak majd a multikhoz rabszolgaként dolgozni járó, de már egy magasabb egzisztencia lehetőségétől megfosztott vidéki lakosságnak. Fontosnak tartja az azonnali cselekvést, hogy ez a folyamat megállítható legyen.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/roland.hajdara

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben