Vékony Csongor, Budapest 9. választókerület (Kőbánya és Kispest) képviselőjelöltje

Vékony Csongor helyi képviselőjelöltünk a Mi Hazánk Mozgalom legfiatalabb országgyűlési képviselőjelöltje, a Mi Hazánk ifjúsági szervezetének országos elnöke, a párt budapesti alelnöke. 25 éves erdélyi fiatalként a hazaszeretet, kereszténység, életvédelem határozza meg értékrendjét. 2019-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett politológus diplomát, történelem szakképesítéssel. Szabadidejében túrázik, olvas és könyvet ír. Felesége ápolónő. Öt éve ismerték meg egymást, első gyermekük születésének öröme után nagycsaládot terveznek.
A „Nekünk számít a véleményed” című kampányával összegyűjtötte a Kőbánya és Kispest lakosait leginkább foglalkoztató problémáit, s ezen javaslatok figyelembevételével    kidolgozta a helyi programpontjait.

  1. Rendszeres közbiztonsági sétái alkalmával felmérte társaival a hajléktalankérdés problémakörét, és megoldási javaslatként a társadalomba visszailleszkedni kívánó hajléktalanoknak oktatási és munkalehetőséget nyújtana, felszámolná az illegális hajléktalantelepeket, a kéregetést.
  2. Azonnali útfelújítást sürget, a vízelvezető rendszer korszerűsítését, a villamoshálózat felújítását, pontos menetrendet. Az állomásokat biztonságossá, tisztává, az időjárás viszontagságaitól védetté kívánja tenni.
  3. Kezdeményezte a hazai fafajták ültetését, ingyenes, élőfüves focipályát Kőbányán, több szemetes kihelyezését. A rákos-pataki kerékpárút megépítését sürgeti, a Népliget és egyéb zöldterületeink megőrzéséért küzd. Hajtóvadászatot hirdet az illegális szemétlerakókkal szemben, és börtönbüntetésre ítélné az állatkínzókat.

Szolidaritását fejezi ki, és megbecsülésért, tisztességes bérekért küzd az orvosok, az egészségügyi és szociális szférában dolgozó ápolók, rendőrök és tűzoltók számára. Ellenzi a kötelező COVID-oltást, együttérez azokkal, akik kényszerből felvették vakcinát.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/vekonycsongor.mihazank
facebook.com/vekonycsongor

Kövesse Youtube-on is: youtube.com/c/VékonyCsongor

Kövesse Instagramon is: instagram.com/vekony.csongor

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben