Dócs Dávid, Nógrád megye 2. választókerület (Balassagyarmat és környéke) képviselőjelöltje

Dócs Dávid helyi képviselőjelöltünk 34 éves, négygyermekes édesapa, családi gazdálkodó, vadgazdálkodási technikus, lokálpatrióta, a hagyományaink elhivatott őrzője. Cserháthaláp polgármestere, a Nógrád megyei közgyűlés képviselője. A Mi Hazánk Mozgalom alapító tagja, országos alelnöke. Több civil egyesület, alapítvány tagja, tisztségviselője. A Legbátrabb Város, Balassagyarmat szülöttje, s ez a mementó az életútjára is megcáfolhatatlanul rányomta bélyegét.

Antikommunista, nemes és kulák felmenőire rendkívül büszke, mint ahogy az elvhű, megingathatatlan, büszke és kitartó palóc génjeire is. Született jobboldali, aki már gyermekként is buzgó hazaszeretetével, csillapíthatatlan tenni akarásával és erényeivel tűnt ki. Ezeknek az erényeknek és tulajdonságoknak él, nála nem csak elcsépelt szófordulat az Isten, haza, család fontossága. Feleségével négy gyönyörű gyermek szülei, hazájáért pedig jelenleg is aktívan munkálkodik szűkebb és gúnyhatárokat meghaladó léptékben is, az Isten által írt szabályokat védi a jelenlegi korszellem devianciája, aberrációja és istentelensége ellen.

Legfőbb célja, hogy hazánkat végre megfelelő, a magyar népért tenni akaró és tudó vezetők irányítsák, s ezt nem csak várja, de példát mutatva, utat törve nap mint nap meg is teszi, nem csak az általa vezetett településen, de mindenhol, ahol szükség van erre!
Mottója, hogy egy régi értékeken alapuló új korszakot szükséges teremteni, amit igazi rendszerváltással, valódi elszámoltatással és a magyar érdekek töretlen kivívásával lehet csak elérni! „Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül!”

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/docsdavidmihazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben