Schmidt Roland, Fejér 2. választókerület (Székesfehérvár és környéke, Mór és környéke) képviselőjelöltje

Schmidt Roland helyi képviselőjelöltünk 1980-ban született Móron, születésétől fogva ott is él. Iskoláit Móron és Székesfehérváron végezte. 2001-ben kezdett el dolgozni, 2003 óta informatikusként tevékenykedik. Jelenleg egy multinacionális cégnél dolgozik. Boldog házasságban él feleségével, akivel közösen nevelik kislányukat, Kincsőt. Remélik, a jövőben sikeres lesz a családbővülés. Hobbija a motorozás, amikor csak ideje engedi, szeret a motorra ülni és érezni a szabadságot. A küzdősportok is nagy szenvedélyei.

Mindig is hazafias gondolkodású volt, a magyar nemzet, a magyar emberek érdekeinek képviselését nagyon fontosnak tartja. Éppen ezért 2015-ben döntött úgy, hogy a támogatói szerepből kilépve aktív szerepet vállal a politika színterén. Hisz abban, hogy elveit követve, ha nehezen is, de el lehet érni közös céljainkat, ezekért megalkuvás nélkül küzdeni kell. Elsők között csatlakozott 2018-ban a Mi Hazánk Mozgalomhoz. 2019 óta önkormányzati képviselő Móron a Mi Hazánk színeiben. Célja a közösség problémáinak megoldása, illetve a választókerület fejlődéséhez való megoldások megkeresése.

A Mi Hazánk Mozgalom keretein belül egy hazafias baráti közösség tagja, akik rendszeresen segítenek rászorulókon, legyen szó bármiről is, igyekeznek segíteni és megoldani a felmerülő problémákat. A civil életben igyekszik népszerűsíteni az önvédelmi sportok jelentőségét, és ezen keresztül az egészséges életmódot.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.mor

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben