Novák Előd, Budapest 2. választókerület (Újbuda) képviselőjelöltje

Novák Előd XI. kerületi képviselőjelöltünk gyerekkora óta újbudai lokálpatrióta, decemberben az év önkormányzati képviselőjévé választották, miután 2021 legjobb, legaktívabb, leginkább lakosságbarát képviselője címért indított széles körben meghirdetett szavazást Újbuda független hírlapja, a Lokálpatrióta.net. Novák Előd több előterjesztését megszavazta a helyi testület, ahogy korábban országgyűlési képviselőként pl. kezdeményezése nyomán nyújtott az állam támogatást a Szent Imre templom felújításához.

Édesanyja gyermekorvos, apja mérnök, két bátyja közgazdász, két öccse orvos. Novák Előd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett, fő szakterülete a médiajog, de négygyermekes szülőként demográfiával is foglalkozik, az Országgyűlés Népesedéspolitikai Albizottságának elnöke is volt. Jó példát mutatva önkéntes tartalékos honvédként az elmúlt években több alkalommal szolgált a határkerítésnél, elmélyült a honvédelmi politikában is, a Mi Hazánk egyedüli pártként szorgalmazza a sorkatonai alapkiképzést is.

Rendkívüli aktivitása keretében kitartóan küzd a politikusbűnözés ellen, számos titkosított, korrupciós ügyet feltárt Újbudán is, feljelentései alapján több nyomozást is elrendeltek a Fidesz és az elvtelenül egyesült balliberális szivárványkoalíció ügyeiben is.

Mi Hazánk-iroda: Bp. XI. kerület, Bartók Béla út 96. (nyitva: csütörtök 16:30-18, nyilvános összejövetel minden hónap első keddjén 18 órától)

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazankujbuda

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben