Dúró Dóra, Budapest 6. választókerület (Józsefváros-Ferencváros) képviselőjelöltje

Dúró Dóra helyi képviselőjelöltünk négy gyermek édesanyja, immáron harmadik alkalommal indul ugyanebben a választókerületben, közel tíz éve dolgozik az itt élőkért. Egyetemi tanulmányait az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végezte, majd újságíróként és sajtóreferensként dolgozott.

Az Országgyűlésben az oktatási és kulturális bizottság elnöke is volt, anyaként azonban családpolitikai és szociális kérdésekben is gyakran szólal meg, ezeket is szívügyének tekinti. Hazánk legnagyobb problémájának a demográfiai helyzetet tartja: míg a magyarság lélekszáma generációnként megfeleződik, a cigányságé megduplázódik, és 12 év múlva már több cigány gyermek fog születni Magyarországon, mint magyar.

Józsefvárosban és Ferencvárosban is a közrend, a közbiztonság és a köztisztaság megteremtését tartja a legégetőbb feladatnak, illetve a korrupció felszámolását. Több ügyet feltárt, feljelentése nyomán ítéltek el jogerősen egy fideszes politikusbűnözőt is, aki VIII. kerületi önkormányzati képviselőként élt vissza mandátumával. Dúró Dóra sokszor szólalt fel a mentelmi jog eltörléséért, a Mi Hazánk egyedüliként szavaz a parlamentben mindig annak felfüggesztése mellett, mert komolyan gondoljuk: a törvény előtt legyen mindenki egyenlő! Számos alkalommal segített választókerületében rászoruló családoknak, küzd a dolgozói szegénység ellen. Az oktatásban igazságos, mindenki érdekét szolgáló szegregációt szorgalmaz, hiszen a tisztességes családok érdekei a legfontosabbak, őket semmilyen hátrány nem érheti.

Az egyik legaktívabb országgyűlési képviselőként egy őszinte, tabumentes közbeszéd kialakításáért küzd. Zsigeri helyett konstruktív ellenzékiként minden olyan javaslatot támogat, mely a magyar emberek érdekeit szolgálja, akárki javasolja is azt.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/durodora
facebook.com/mihazank.viii
facebook.com/mihazank.ix

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben