Végh Annamária, Fejér megye 1. választókerület (Székesfehérvár) képviselőjelöltje

Végh Annamária helyi képviselőjelöltünk 41 éves, tősgyökeres fehérvári. A Bugát Pál Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnáziumban érettségizett, és itt szerezte meg az egészségügyi operátor végzettséget is. Jelenleg Európa legnagyobb jogvédőszervizénél dolgozik. Legkedvesebb elfoglaltsága a Mi Hazánk Mozgalom ügyeiben tevékenykedni, segíteni a honfitársaknak. Szabadidejében gyakorta foglalkozik a természetvédelmi ügyekkel, a pszichológia tudományával.  Legfontosabb politikai üzenete szülővárosa felé a közbiztonság, mivel az utóbbi időben, főleg a Palotavárosban elszaporodtak a lopások, rongálások. Kiemelt célja a hajléktalankérdés megoldása, a közbiztonság mellett az egészségügyi és szociális dolgozók helyzetének javítása, a nehéz, hiányos munkakörülmények javítása. Emellett fontosnak tartja a környezetvédelem és a közlekedés kérdését. A megvalósult környezetbarát újítások, illetve útfejlesztések mellett támogatja a további, megújuló energiát hasznosító járművek használatát.

2018 óta tagja, 2019 óta elnöke a Mi Hazánk székesfehérvári szervezetének. Már több jótékonysági munkában is részt vett, aktív szerepet vállal a város és a lakosok életének, érdekeinek képviseletében. Ragaszkodik a magyarság nemzeti értékeihez, és munkáját erre alapozva végzi.  Számára a magyar gazdaság fejlesztése, a hazai gazdaságok támogatása a legfontosabb a multinacionális vállalatok monopolhelyzetének ellensúlyozására. Szívügye a magyar jogrendszer egyes pontjainak átalakítása. Szerinte a legfontosabb, hogy a közembereket is ugyan olyan színvonalú védelem illeti meg, mint az elit osztályhoz tartozó társaikat. A Mi Hazánk Virradat programja számára az útmutató Magyarország felemelkedéséhez. Jelmondata: Becsülettel, tisztességgel – Székesfehérvárért és Magyarországért!

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/veghannamariamihazank
facebook.com/mihazank.szekesfehervar

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben