Takács Máté, Veszprém megye 4. választókerület (Pápa és környéke) képviselőjelöltje

Takács Máté helyi képviselőjelöltünk 28 éves, Pápán látta meg a napvilágot. Tanulmányait is ezen a településen kezdte el, majd a Petőfi Sándor Gimnáziumban sikeres érettségi vizsgát tett. Rövid ideig szerződéses katona volt, de anyagi megbecsülés hiányában kényszerült elhagynia ezt a hivatást. Főiskolai tanulmányait Angliában folytatta, ahol diplomát szerzett, illetve közlekedési-szállítási vállalkozásoknál dolgozott, többek között az Emirates Airlines légitársaságnál.

Hazatérve jelenleg is egy több országban működő magyar cég megbízható munkatársaként dolgozik vezető beosztásban. Párjával él Pápán. Magát szorgalmasnak, céltudatosnak, illetve ambiciózusnak tartja. Az eddigi munkái során az erőssége az alázatosság volt, a Mi Hazánk nemzeti politikájának a képviseletét is ez a szemlélet határozza meg.

Hobbijának hódolva tagja a Győri Búvársport Egyesületnek. Kiemelt célja az illegális szemétlerakás mihamarabbi felszámolása, a közutak felújítása, a helyi egészségügyi és szociális intézmények támogatása és helyi óvodák, iskolák fejlesztése. Külpolitikai nézeteit tekintve elítéli a migrációt. Hazánknak a COVID-19 járványhoz való viszonyával és intézkedéseivel sok helyütt nem ért egyet.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazankmozgalom.papa

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben