Szikora István, Budapest 1. választókerület (Belváros és a Vár) képviselőjelöltje

Szikora István helyi képviselőjelöltünk 33 éves, mesterdiplomáját nemzetközi tanulmányok szakon szerezte, angolul és németül beszél. Gyermekkora óta sportol, 3 éves kora óta él Budapesten. Aggasztónak tartja, hogy különösen Belvárosban szinte idegennek érzi magát a magyar ember.

Tiltakozik Budapest „multi-kultivá” válása, valamint a no-go zónák létrejötte ellen. Megítélése szerint a következő évek kihívása lesz az is, hogy kultúránk, tradícióink, nemzeti jelképeink, szobraink, nevezetességeink ne essenek áldozatul a szélsőbaloldali “pc”-nek és a számára hátborzongató „cancel culture” projektnek. Olyan Belvárost szeretne, ahol magyar honfitársaink is ingatlanhoz tudnak jutni. Diákoknak, fiatal házasoknak bérlakások garantálásával, illetve a már több éve itt lakók anyagi segítésével szeretné megőrizni a Belváros hagyományos képét. Stabil, hatékony és nem utolsósorban biztonságos tömegközlekedést kíván kiépíteni, olyan közlekedést, ahol a rolleresek, kerékpárosok is betartják a közlekedési szabályokat. Nem támogatja sem melegbárok, sem hajléktalanszállók megnyitását a Városházán. Megítélése szerint több parkolóhelyre van szükség, emellett közparkok létesítését is támogatja. A Belvárost tranzitforgalomként, ingázóként használó autózók kiszorításával, az elavult fűtések korszerűsítésével, illetve az ingatlanok eddig soha nem látott méretű, államilag támogatott energetikai rekonstrukciójával szeretné elérni a levegő javulását. Mindezeket a vállalkozások adójából áramló hatalmas összegekből meg lehetne valósítani.

Jelmondata: legyen a Belváros a magyar embereké, és ne csak a külföldi ingatlanmágnásoké!

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/szikoraistvanhu
facebook.com/mihazank.v

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben