Szabó Róbert helyi képviselőjelöltünk 59 éves, négy fiú édesapja. Eredeti végzettségét tekintve hídépítő mérnök, de a családi méhészetükben kitanulta a méhészet mesterségét, a győrújbaráti háza szőlőskertjében és borpincéjében a szőlészet és a borászat titkait is. Ez utóbbi révén tekinti Győr mellett Győrújbarátot is otthonának. A ’90-es évek gazdasági eseményei miatt az építőipart a biztosítási piaci tevékenységre cserélte.

2006 óta vállal közéleti szereplést a nemzeti oldalon. 2007-ben csatlakozott a Jobbikhoz, illetve a Magyar Gárda alapító tagja volt. A gárda szervezése mellett néptanítói oklevelet szerzett a Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetemen. Tanulmányai tárgya magyar és egyetemes őstörténet, írástörténet volt. Ebből fakadó hivatásának érzi a Kárpát-medencei írásmód, a rovás eredetének kutatását és az oktatását. A mai napig töretlenül dolgozik a nemzeti oldal céljaiért.

Hitvallása szerint a magyarság felemelkedésének a záloga: az egészséges nemzettudat és a Szent Korona értékrendjének visszaemelése a közgondolkodásba.

Email címe: [email protected]

X