Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Szabó Róbert helyi képviselőjelöltünk 59 éves, négy fiú édesapja. Eredeti végzettségét tekintve hídépítő mérnök, de a családi méhészetükben kitanulta a méhészet mesterségét, a győrújbaráti háza szőlőskertjében és borpincéjében a szőlészet és a borászat titkait is. Ez utóbbi révén tekinti Győr mellett Győrújbarátot is otthonának. A ’90-es évek gazdasági eseményei miatt az építőipart a biztosítási piaci tevékenységre cserélte.

2006 óta vállal közéleti szereplést a nemzeti oldalon. 2007-ben csatlakozott a Jobbikhoz, illetve a Magyar Gárda alapító tagja volt. A gárda szervezése mellett néptanítói oklevelet szerzett a Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetemen. Tanulmányai tárgya magyar és egyetemes őstörténet, írástörténet volt. Ebből fakadó hivatásának érzi a Kárpát-medencei írásmód, a rovás eredetének kutatását és az oktatását. A mai napig töretlenül dolgozik a nemzeti oldal céljaiért.

Hitvallása szerint a magyarság felemelkedésének a záloga: az egészséges nemzettudat és a Szent Korona értékrendjének visszaemelése a közgondolkodásba.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Dr. László Péter, Pest megye 9. választókerület (Nagykáta és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben