Szabó Patrik, Bács-Kiskun megye 3. választókerület (Kalocsa és környéke) képviselőjelöltje

Szabó Patrik helyi képviselőjelöltünk Kalocsán született 1980-ban, és jelenleg is itt él. Szülei hazafias gondolkodásának köszönhetően már fiatalon foglalkoztatta a történelem és a politika, nézetei a hazafiasság és az antikommunizmus. A szakközépiskolai érettségi bizonyítványt Kiskunfélegyházán a Petőfi Gépészeti Szakközépiskolában szerezte.  Kilenc éve dolgozik a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Nonprofit Kft.-nél, jelenleg ingatlan-ügyintézőként. Hobbija a főzés, a horgászat és az íjászat, szabadidejében számos közösségi rendezvény aktív tagja.

Önkormányzati képviselőként már munkálkodott a közügyekért Kalocsán 2010 és 2014 között, amely idő alatt sok tapasztalatot szerzett a közigazgatás terén. Munkájából kifolyólag is tájékozott a magyar emberek társadalmi helyzetéről. Ismeri az országot és a körzetet érintő problémákat a közbiztonságtól a megélhetésig, az egészségügytől a gazdaságig. Hiszi és vallja, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Virradat programja minden téren felemelkedést hozhat hazánknak.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/szabo.patrik.mihazank/

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben