Szabó Bettina helyi képviselőjelöltünk születése óta Tiszaföldváron él, 29 éves. Munkája során tapasztalja az országos szintű, megoldatlan problémákat, melyek Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. választókerületében is nagy mértékben jelentkeznek. Jellemző a romló közbiztonság, a pszichoaktív anyagok elterjedése, melyek miatt a választókerület településeinek lakosai veszélyben vannak. A Mi Hazánk Mozgalom igyekszik a hatóságok figyelmét felhívni a megszaporodó bűnesetekre, ahogyan ezt 2019-ben is megtettük Törökszentmiklóson egy nagyszabású demonstráción.

Véleménye szerint fontos volna kezelni az elvándorlást, melynek fő oka a rendkívül alacsony munkabérek, illetve a magyar állam tehetetlensége a rendvédelem területén, illetve a no-go zónák létrejötte. Ennek megoldására javasolja a Mi Hazánk által kidolgozott a Társadalomvédelmi akciótervünk megvalósítását. Fontosnak tartja az utak siralmas állapotának kezelését és a kerékpárutak építését.

Országosan komoly probléma a korrupció, illetve a politikusbűnözés visszaszorítása, helyben is. Ennek érdekében támogatja a mentelmi jog megszüntetését és esetükben a kötelező vagyongyarapodási vizsgálat bevezetését: vessék alá az országgyűlési képviselőket ciklus elején és végén!

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/szabo.bettina.mihazank

X