Szabó Bettina, Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. választókerület (Törökszentmiklós és környéke) képviselőjelöltje

Szabó Bettina helyi képviselőjelöltünk születése óta Tiszaföldváron él, 29 éves. Munkája során tapasztalja az országos szintű, megoldatlan problémákat, melyek Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. választókerületében is nagy mértékben jelentkeznek. Jellemző a romló közbiztonság, a pszichoaktív anyagok elterjedése, melyek miatt a választókerület településeinek lakosai veszélyben vannak. A Mi Hazánk Mozgalom igyekszik a hatóságok figyelmét felhívni a megszaporodó bűnesetekre, ahogyan ezt 2019-ben is megtettük Törökszentmiklóson egy nagyszabású demonstráción.

Véleménye szerint fontos volna kezelni az elvándorlást, melynek fő oka a rendkívül alacsony munkabérek, illetve a magyar állam tehetetlensége a rendvédelem területén, illetve a no-go zónák létrejötte. Ennek megoldására javasolja a Mi Hazánk által kidolgozott a Társadalomvédelmi akciótervünk megvalósítását. Fontosnak tartja az utak siralmas állapotának kezelését és a kerékpárutak építését.

Országosan komoly probléma a korrupció, illetve a politikusbűnözés visszaszorítása, helyben is. Ennek érdekében támogatja a mentelmi jog megszüntetését és esetükben a kötelező vagyongyarapodási vizsgálat bevezetését: vessék alá az országgyűlési képviselőket ciklus elején és végén!

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/szabo.bettina.mihazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben