Schultz Gábor, Békés megye 4. választókerület (Orosháza, Mezőkovácsháza és környékük) képviselőjelöltje

Schultz Gábor helyi képviselőjelöltünk Mezőberényben született, földmérő, 1993 óta Mezőkovácsházán él és dolgozik. 49 éves, nős, felesége a helyi bölcsőde szakmai vezetője, két gyermeke van, nevelt fia felnőtt, dolgozik, lánya 16 éves gimnáziumi tanuló. Középiskolát Békéscsabán, felsőfokú tanulmányait Székesfehérváron folytatta, végzettsége: földrendező mérnök, építés geodéziai szakmérnök, a Békés Megyei Mérnöki Kamara tagja. Rövid földhivatali munka után jelenleg is vállalkozóként, saját cégében dolgozik. Szereti a kihívásokat, célorientált, az új feladat ösztönzőleg hat rá. Szabadidejében szeret kirándulni, olvasni, de az e-sport világa sem ismeretlen számára.

Szakmájából is következőn ismeri a mai viszonyokat a mezőgazdaságban, amelynek érdemi megreformálását alapvető szükségletnek tartja, többek között a magyar kis- és középvállalkozások helyzetbe hozásával. A választókerületben több problémás terület is van, ezek orvoslását is elsőrendű feladatai közé sorolja, nem fontossági sorrendben, csak a legfontosabbakat megemlítve: közlekedés, közbiztonság, munkahelyteremtés és a munkába járás biztosítása. A mindennapokban a nemzeti keresztény-konzervatív értékrendet követi, de nyitott az újdonságokra és a változásra, amennyiben azok a magyar nemzet érdekeit szolgálják.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/schultz.gabor1972
facebook.com/mihazank.delbekes

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben