Pasztorniczky István, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. választókerület (Sátoraljaújhely és környéke) képviselőjelöltje

Pasztorniczky István helyi képviselőjelöltünk villamosmérnök, nős, négy felnőtt gyermeke, több unokája van. Sátoraljaújhelyen született és él jelenleg is. Hegyaljai emberként szabadidejében kis szőlőjét maga műveli. A rendszerváltás óta aktív közéleti szereplő, politikai pályáját a Jobbikban kezdte, 2010-től a sátoraljaújhelyi szervezet elnöke volt. Azóta önkormányzati képviselő Sátoraljaújhelyen.

2018. júniusban kilépett a balra átállt Jobbikból, majd elsők között csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalomhoz és ellenzéki képviselőként küzd a térség élhetővé tételéért.  Többedmagával megalapította a Mi Hazánk Mozgalom Zempléni Szervezetét, szakemberként a Mi Hazánk Energetikai Kabinetjének vezetője.

Politikai hitvallása: Magyarország a magyaroké – Zemplénben és Abaújban is!

Véleménye szerint az itt lakók életének jobbá tételét kell szolgálnia minden fejlesztésnek, legyen az vasút, közút vagy egyéb infrastruktúra, turisztikai beruházás. A helyi vállalkozókat támogatja e téren is. Az M30 autópálya mellett az összekötő utak felújítását, a 37-es út Újhely és Patak közti négysávosítását, a vasút mezőzombori deltájának visszaállításával az alföldi városok (Nyíregyháza, Debrecen) közvetlen elérését szorgalmazza. Támogatást sürget a határmenti, leszakadó települések felzárkóztatására. A fiatalok megszólításával szeretné megállítani az elnéptelenedést, többek közt a Sátoraljaújhelyen és Sárospatakon történő felsőfokú oktatással, illetve a helyi kulturális és szórakozási lehetőségek bővítésével. Zéró toleranciát tart szükségesnek a „megélhetési” bűnözőkkel szemben. Szeretné elérni, hogy a becsületes, dolgozni akaró emberek munkalehetőséghez jussanak a Mi Hazánk Mozgalom Virradat programjában meghirdetett lépésekkel. A harmadik út – a Mi Hazánk Mozgalom – jelöltjeként sem a balliberális, sem a jobbliberális pártokat nem támogatja, és dupla büntetést szorgalmaz a politikusbűnözőknek.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/pasztorniczky.istvan
facebook.com/mhzemplen

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben