Pál Béla, Pest megye 3. választókerület (Szentendre és környéke) képviselőjelöltje

Pál Béla helyi képviselőjelöltünk 1965-ben született, a Mi Hazánk Mozgalom budakalászi szervezetének elnöke. Érettségi után vállalkozó lett, majd felsőfokú szaktanácsadó oklevelet szerzett. Tanulmányait gazdaságinformatika szakon, majd magyar néptanító-, magyarságkutató szakon valamint Aranykalászos Gazda képzésen folytatta.  Hobbija a vízilabda, az olvasás, a szőlészet és a kertészkedés. 27 éve él Budakalászon gyermekeivel, unokáival. Felesége nívódíjas fényképészmester. Cégvezetőként Budapesten dolgozik. Az általa közel 19 éve vezetett országos irodahálózattal rendelkező cég több elismerésben részesült.  2014 és 2019 között Budakalászon önkormányzati képviselő volt. Elvhű, következetesen és megingathatatlanul nemzeti emberként ismerik.

Számára legfontosabb politikai feladat az agglomeráció lakosságnövekedésével járó közlekedés problémáinak megoldása, és a zöldterületek megvédése, szívügye többek között a Dunakanyar égető problémája. Megítélése szerint vissza kell adni az önkormányzatok önállóságát, mivel a jelen rendszerben a feladatok az önkormányzatoknál maradtak, a hatásköröket és forrást viszont elvették. Fontos számára a közbiztonság, a rendvédelem megerősítését, a rendőrségi állomány anyagi megbecsülését szeretné elérni.

[email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben