Pajor Tibor, Budapest 11. választókerület (Újpest) képviselőjelöltje

Pajor Tibor helyi képviselőjelöltünk 54 éves, két diplomás oktatástechnológus, három gyermek édesapja, felesége óvónő. Újpesten született, jelenleg is a kerületben él és dolgozik. Hobbija a zenehallgatás, kertészkedés, természetjárás. Elkötelezett lokálpatrióta. Az elmúlt 3 évtizedben számtalan kulturális rendezvényt, megemlékezést szervezett városunkban.
17 évig volt tagja az újpesti képviselőtestületnek. Önkormányzati képviselőként szívügyének tekintette a kerület zöldterületeinek megőrzését, a város féktelen beépítésének megakadályozását. Soha nem pártérdekek szerint politizált, ezt még politikai riválisai is elismerik. Meggyőződése, hogy sem a Fidesztől, sem a balliberális összeborulástól nem várható érdemi változás sem Újpesten, sem az országban. A két tábor politikusai csak egymásra mutogatnak, elszámoltatást ígérnek, miközben a háttérben egymással összejátszva, közösen teszik tönkre az országot. Újpest is szomorú példája ennek a folyamatnak, a két „brigád” felváltva zárta be 4 kórházunkat, árusítja ki a kerület maradék ingatlanvagyonát. Szeretné elérni, hogy Újpestnek ismét legyen saját kórháza, uszodája, strandja a Duna-parton. Újpestnek egy tősgyökeres újpesti képviselőre van szüksége, aki ismeri a kerület problémáit.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.ujpest

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben