Perdiák János, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 3. választókerület (Kisvárda és környéke) képviselőjelöltje

Perdiák János helyi képviselőjelöltünk 62 éves, Kisvárda szülötte, lokálpatrióta, 1990 óta vállalkozó, tisztességes adófizető. 42 éve házas, két felnőtt korú fia és öt unokája van, akik szintén a városban élnek.  Szakközépiskolát végzett, illetve közép- és felsőfokú szakirányú végzettségekkel rendelkezik. Hobbija a repülés, 2021-ben pilótajogosultságot  szerzett.

Nemzeti radikális érzelmű, mindig kitartott elvei mellett, az 1990 utáni hazafias politikai szervezetek építésében mindig jelen volt (MIÉP, Jobbik, Mi Hazánk). Hiszi és vallja, hogy „azt a gondolkodó embert, akit a politikai hírek nem érdekelnek, azt gyermekei, unokái jövője sem érdekli!” 2021. szeptember 25-én a történelmi Vitézi Rend vitézzé avatta. 2014-2019 között kisvárdai önkormányzati képviselő.  A valódi rendszerváltás megvalósulásának híve, a nemzet egységének megteremtése, 314 000 km2-en. Kiemelten fontos számára, hogy a helyi szinten a térségbe zsákszámra érkező pénzek nyomonkövetése megvalósuljon, és a pénzek útja átlátható legyen.  Fő elvei, amelyek mentén eddig és ezután is kíván politizálni: „Szolgái és nem Urai vagyunk a nemzetnek” (Kossuth Lajos), illetve „Otia dant vitia”, azaz a tétlenség a bűnök forrása.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben