Dr. Páli Jenő, Pest megye 4. választókerület (Vác és környéke) képviselőjelöltje

Dr. Páli Jenő helyi képviselőjelöltünk 46 éves, orvosbiológus-agykutató, a biológiai tudományok doktora. Nős, 3 gyermek édesapja. Felesége testnevelő-gyógytestnevelő tanár. 20 éve foglalkozik kutatás-fejlesztéssel. Számos találmány köthető a nevéhez, például az intelligens, gondolattal vezérelhető művégtag vagy egy új térlátásteszt. 7 éve dolgozik az EUREKA-Eurostars pályázati rendszerben bírálóként, pályázatértékelőként. Több évig tanított a Testnevelési Egyetemen, 2015 és 2018 között dolgozott a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián, és tagja volt a Magyar Kézilabda Szövetség Sporttudományi Tanácsadó Testületének is. Fiatal korában versenyszerűen atletizált, szeret asztaliteniszezni, hegyekben teljesítménytúrázni, síelni. Elkötelezett a természeti értékek védelmében, a Dunakanyar környezeti megóvásában.

A váci választókerületében kiemelten fontosnak tartja a kézilabdasport és a magyar kézilabda utánpótlás-nevelés megerősítését és fejlesztését, valamint a minőségi turizmus (sport, konferencia, egészség) fellendítését. A Mi Hazánk Mozgalom kutatás-fejlesztésért, innovációért és sportinnovációért felelős szakpolitikusaként a magyar tudás, tehetség és találmányok felhasználásával a váci választókerületben kívánja megvalósítani a tudás- és technológia-transzferre épülő új magyar gazdasági modell mintaterületét a magyar tulajdonú nemzetgazdaság megteremtése céljából, lecserélve ezzel a jelenleg fennálló és általános elszegényedést okozó duális gazdasági modellt. Első lépésként a Magyar Innovációs Egyetem és hozzá kapcsolódó termékfejlesztési központ létrehozását tervezi Vácott.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/MiHazankMozgalomVac
https://www.facebook.com/dr.pali.jeno.mihazank/

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben