Kovacsics Zsolt, Veszprém megye 1. választókerület (Veszprém és környéke) képviselőjelöltje

Kovacsics Zsolt helyi képviselőjelöltünk Pécsen született 1977-ben. Édesapja és apai nagyanyja nevelte négy éves korától. Tanulmányait Pécsen végezte. Már 14 évesen tudta, hogy a nemzeti gondolkodás számára elengedhetetlen és alapvető része lesz az életének, a magyar történelem iránt már ekkor különös érdeklődést mutatott. Szeretett országunk és a magyar nemzet szétszakítását soha nem tudta elfogadni. Húsz évesen tudatosan választotta a politikai utat, mert a Magyar Népjóléti Szövetségben látta a lehetőségét, hogy a teljes népnemzeti összefogás megvalósuljon. Első házasságából 2001-ben született lánya, aki az egészségügyben végzi tanulmányait.

Várpalotán találta meg párját, akivel e városban élnek, és közösen nevelik fiúgyermeküket. A 2019-es önkormányzati választáson Várpalota 7. számú egyéni választókerületének képviselőjelöltje volt, mellyel hozzájárult, hogy a Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselőt juttasson a várpalotai képviselő-testületbe. 2019 decembere óta a Mi Hazánk Veszprémi Szervezetének elnöke. Nagyon fontosnak tartja a nemzetpolitikai nevelést. A nemzeti megemlékezések szervezéséből is kiveszi a részét. Kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a mentelmi jog jelenlegi alkalmazási formáját megszüntessék, ezért a mentelmi jogról való lemondás törvénybe foglalását az egyik legfontosabb jövőbeli feladatnak tekinti. Büszkén támogatja és vállalja az országgyűlési képviselőktől nem megszokott visszahívhatóság lehetőségét is.

 

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/kovacsicszsolt
facebook.com/mihazank.veszprem/

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben