Árvai Tibor helyi képviselőjelöltünk tősgyökeres Tolna megyei. Dombóváron született 1974-ben, és azóta kétgyerekes édesapaként Tamásiban él. Szakirányú iskolát végzett, 2001-től több saját céget is igazgat. Bejárta Európát, majd 10 éven keresztül szervezett a térségben felülmúlhatatlan fesztiválokat, rendezvényeket. Pályája csúcsán közel 40 családnak biztosított megélhetést az építőiparban.

‎Kitartó, rugalmas és elszánt, akit sem megvenni, sem megfélemlíteni ez idáig nem tudták a rendszerek. Ismereteket szerzett a törvénykezés, az igazságszolgáltatás és a politika területén, és ezeknek a tapasztalatoknak mindig nagy hasznát vette a következő „harcokban”. Több ízben vállalt megmérettetést a helyi választások alkalmával képviselőjelöltként.

A választókerületben is ugyanazok a folyamatok figyelhetők meg, mint országosan. A Paksi Atomerőmű közelségéből a megye és a választókerület viszonylag keveset profitál. Az emberek multik szorításában élnek, becsapva. A látványos beruházások mellett rosszak az utak, korlátozottak a szolgáltatások, működésképtelen az ellátás. Az előrelépés kulcsa a kormány kezében van. A kitörés esélye az egyenlőtlenség fenntartása miatt csekély. Ezért a paksi választókerületben is nagy szükség van egy új lehetőségre, a harmadik útra. Hisz a magyarok Istenében, és büszke őseink tetteire, nemzeti hőseinkre.

A sport, a zene és az utazás mellett a természet szerelmese, és állatbarát. Segítőkész, jólelkű, közösségszerető és jó szervező.  A végsőig kitartó hittel és becsülettel vállal képviselői szerepet a Mi Hazánk Mozgalom színeiben.

Email címe: [email protected]

X