Balde Gyula helyi képviselőjelöltünk 1966-ban született Marosvásárhelyen, pedagógus szülők második gyerekeként. Innen hozza az emberek iránti tiszteletét és megbecsülését. Kiskunmajsán él feleségével, három felnőtt gyermek apjaként, akik már külön életet élnek, ez persze nem akadályozza meg abban, hogy segítse és támogassa őket.

Tanulmányait sporttagozatos általános iskolában kezdte, majd 1984-ben érettségizett, faipari technikusi képesítéssel. Első munkahelyén asztalosként kezdte, majd külkereskedelmi ügyintéző volt, közben teljesítette katonai sorkötelezettségét is. A rendszerváltás után az elsők között próbált szerencsét, immár 31 éve vállalkozóként tevékenykedik.

Politikai tevékenységét 2012-ben kezdte, így már lassan tíz éves tapasztalattal 2020-ban csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalomhoz, ahol a kiskunmajsai alapszervezet, majd a 4. választókerület elnöke lett. Körzetében közel 90 ezer lakos él, az ő gondjaik, problémáik megoldására vállalkozik. Ezek közül kiemelten fontos a tanyavilágban élők életminőségének javítása (mint a villamosenergia-ellátás, dűlőutak rendbe tétele és folyamatos karbantartása), illetve a munkahelyteremtés és a közbiztonság javítása.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
faceook.com/balde.gyula
facebook.com/mihazank.kiskunmajsa

X