Balde Gyula, Bács-Kiskun megye 4. választókerület (Kiskunfélegyháza és környéke) képviselőjelöltje

Balde Gyula helyi képviselőjelöltünk 1966-ban született Marosvásárhelyen, pedagógus szülők második gyerekeként. Innen hozza az emberek iránti tiszteletét és megbecsülését. Kiskunmajsán él feleségével, három felnőtt gyermek apjaként, akik már külön életet élnek, ez persze nem akadályozza meg abban, hogy segítse és támogassa őket.

Tanulmányait sporttagozatos általános iskolában kezdte, majd 1984-ben érettségizett, faipari technikusi képesítéssel. Első munkahelyén asztalosként kezdte, majd külkereskedelmi ügyintéző volt, közben teljesítette katonai sorkötelezettségét is. A rendszerváltás után az elsők között próbált szerencsét, immár 31 éve vállalkozóként tevékenykedik.

Politikai tevékenységét 2012-ben kezdte, így már lassan tíz éves tapasztalattal 2020-ban csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalomhoz, ahol a kiskunmajsai alapszervezet, majd a 4. választókerület elnöke lett. Körzetében közel 90 ezer lakos él, az ő gondjaik, problémáik megoldására vállalkozik. Ezek közül kiemelten fontos a tanyavilágban élők életminőségének javítása (mint a villamosenergia-ellátás, dűlőutak rendbe tétele és folyamatos karbantartása), illetve a munkahelyteremtés és a közbiztonság javítása.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
faceook.com/balde.gyula
facebook.com/mihazank.kiskunmajsa

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben