Boda Bánk, Komárom-Esztergom megye 1. választókerület (Tatabánya és környéke) képviselőjelöltje

Boda Bánk helyi képviselőjelöltünk négygyermekes családapa, aki feleségével közösen hazafias és keresztény szellemiségben neveli gyermekeiket Tatabányán. Sportszerető emberként nemcsak a labdarúgásnak és az amerikai focinak, hanem a téli sportoknak is nagy kedvelője, ezért egyik legfőbb támogatója a tatabányai jégcsarnok felépítésének.

A megyeszékhelyen 2010-ben a helyi választáson önkormányzati képviselői mandátumot szerzett. 2018-ban alapító tagként vett részt a Mi Hazánk Mozgalom Tatabányai Szervezetének létrehozásában, és azóta a Mi Hazánk képviselőjeként konstruktív politikát folytatva a város működőképességéért és a korrupciógyanús ügyek felderítéséért dolgozik.

A harmadik erőt képviselve valódi alternatívát kínál a Tatai-medencében élők számára, hogy ne csak a balliberális szivárványkoalíció és a jelenlegi kormányoldal között legyen lehetősége az embereknek választaniuk. A nemzeti oldal parlamenti képviselőjeként a közbiztonság országos helyreállításáért, a települések köztisztaságáért, az illegális szemetelés és hulladéklerakás visszaszorításáért dolgozna. Továbbá erélyesen lépne fel a munkavállalói, kiemelten a gyári dolgozók érdekeinek védelmében, érdekképviseleti szerveik megerősítéséért, kiszolgáltatottságuk csökkentéséért.

Nem alkuszunk! Nem hátrálunk! Nem adjuk fel!

Email címe: [email protected]  

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/bodabanklaszlo
facebook.com/mihazank.tatabanya

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben