Dr. Musztács László helyi képviselőjelöltünk 69 éves, Nagyatádon született, hét unoka boldog nagyapja. Jogász (ELTE ÁJTK, 1983), agrárszakmérnök (DATE, 1998), agrár- és közigazgatási szakjogász.

1995-ben a Nemzeti Agrárkamara Nógrád megyei titkára. 1994 és 1996 között a magyar kormány mellett működő deregulációs – jogharmonizációs – bizottságban működött közre, amely munkabizottságok az uniós csatlakozás szakmai előkészítését, jogharmonizációját végezte. 2000-ben a Környezetvédelmi Minisztérium alá tartozó Duna-Ipoly Nemzeti Parknál, másodfokon, országos hatáskörrel látta el a természetkárosító szabálysértési ügyeket. 2002-től a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium felkérése alapján a főváros és Pest megye részaránytulajdonú földügyeinek felülvizsgálatát végezte. 2004-től a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (uniós kifizető ügynökség) az agrárpályázatok bírálatait ellenőrizte és készítette elő szerződéskötésre. 2005. májusától nyugdíjas.

Tapasztalatai alapján számos reformjavaslata van a vidékfejlesztés és a korrupció visszaszorítása érdekében. A közélet iránt fogékony, a társadalomért, a jóért és rendért tenni akaró ember.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/laszlo.musztacs.3

X