Dr. Musztács László, Nógrád megye 1. választókerület (Salgótarján és környéke) képviselőjelöltje

Dr. Musztács László helyi képviselőjelöltünk 69 éves, Nagyatádon született, hét unoka boldog nagyapja. Jogász (ELTE ÁJTK, 1983), agrárszakmérnök (DATE, 1998), agrár- és közigazgatási szakjogász.

1995-ben a Nemzeti Agrárkamara Nógrád megyei titkára. 1994 és 1996 között a magyar kormány mellett működő deregulációs – jogharmonizációs – bizottságban működött közre, amely munkabizottságok az uniós csatlakozás szakmai előkészítését, jogharmonizációját végezte. 2000-ben a Környezetvédelmi Minisztérium alá tartozó Duna-Ipoly Nemzeti Parknál, másodfokon, országos hatáskörrel látta el a természetkárosító szabálysértési ügyeket. 2002-től a Földművelési és Vidékfejlesztési Minisztérium felkérése alapján a főváros és Pest megye részaránytulajdonú földügyeinek felülvizsgálatát végezte. 2004-től a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (uniós kifizető ügynökség) az agrárpályázatok bírálatait ellenőrizte és készítette elő szerződéskötésre. 2005. májusától nyugdíjas.

Tapasztalatai alapján számos reformjavaslata van a vidékfejlesztés és a korrupció visszaszorítása érdekében. A közélet iránt fogékony, a társadalomért, a jóért és rendért tenni akaró ember.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/laszlo.musztacs.3

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben