Nagy Attila, Budapest 4. választókerület (II. kerület) képviselőjelöltje

Nagy Attila helyi képviselőjelöltünk 1968-ban született, két fia van: Hunor 20 évesen a BGE hallgatója, Csanád pedig 2022-ben érettségizik. Iskoláit a II. kerületben végezte, a Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségizett. A Testnevelési Egyetemen diplomázott, fiatal éveit a Vasas Pasaréti úti Tenisz Szakosztályában töltötte.  A tenisz-utánpótlásnevelésben dolgozott, többek között Vasasban és a Taróczy Balázs által felügyelt válogatott keretnél.

A Magyar Csodaszarvas Egyesület civil szervezet tagjaként és alelnökeként, testvéröccsével, dr. Gaudi-Nagy Tamással együtt a határon túlra taszított honfitársait segítette a ’90-es évektől kezdve. A közéletet mindig figyelemmel követte. 2018-ban alapítója a Mi Hazánk Mozgalomnak, 2019 decembere óta annak budapesti elnöke. Kiváló szervezőkészségének köszönhetően vezetésével újabb 13 kerületben alakult alapszervezete a pártnak, így már teljes a főváros lefedettsége.

Megítélése szerint meg kell akadályozni a legális migrációt is, különösen az Európán kívülről jöttek beköltözését. Véleménye szerint a balliberális polgármester által megváltoztatni kívánt emlékezetpolitikát helyre kell tenni, például Göncz Árpád- és Szenes Hanna-szobrok helyett igazi magyar hősöknek állítsunk emléket! Az állandóan folyó beépítéseket le kívánja állítani, illetve kiáll a zöldterületeink megtartása, növelése mellett. A Mi Hazánk Sportkabinetének elnökeként fontos számára, hogy csapatsportágaink visszavegyék nemzeti jellegüket: kötelező előírást javasol a pályán tartózkodó magyar játékosok számát tekintve, aminek legalább 50%-nak kellene lennie. Ellenzi a tao külföldi kezekbe való kerülését. Szorgalmazza a homoszexuális propagandafelvonulások betiltását.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/mihazank.bp.elnok
facebook.com/mihazank.ii

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben