Nagy Zoltán, Hajdú-Bihar megye 6. választókerület (Hajdúböszörmény és környéke) képviselőjelöltje

Nagy Zoltán helyi képviselőjelöltünk 1973-ban született Hajdúböszörményben, és azóta is ott él. Nagyszülei, dédszülei, ükszülei mind böszörményiek voltak. Négy fiúgyermeke van. 1993-ban, az érettségi után erősáramú villamosenergia-ipari technikus vizsgát tett.  Mérlegképes könyvelői végzettséget szerzett, majd a Debreceni Egyetemen a szociálpedagógus szak elvégzése után kapott diplomát. 1989-ben kezdett el aktív politikával foglalkozni, nem mozgalmi tagként. 2006-ban belépett a Magyar Gárdába, aztán 2007-ben megalakította a Jobbik helyi szervezetét. Sajnos a Jobbik országos vezetése a hazaáruló Gyurcsánnyal összefogott, ezért 2018-ban kezdeményezte a helyi Jobbik-szervezet feloszlatását, és együtt léptek át a Mi Hazánk Mozgalomba.

Több mint 20 éve vállalkozó, ahol híradástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik. 2010 óta folyamatosan önkormányzati képviselő, 2019 óta a Mi Hazánk színeiben. A Fideszt legyőzve 2010-ben és 2014-ben is nyerni tudott az egyéni választókerületi központban, Hajdúböszörményben.

 

Egyik legfontosabb feladatának tekinti a fiatalok elvándorlásának csökkentését, amelyet versenyképes bér biztosításával lehet elérni. Javasolja a nyugdíjminimum és az átlagnyugdíjak emelését, a volt elvtársak luxusnyugdíját maximalizálná. Szívügye, hogy ismét legyen szülőotthon Hajdúböszörményben. Elsődleges célja a katasztrofális közúthálózat javítása és folyamatos karbantartása, ellenőrzése a választókerület mind a tíz településén. A korrupció felszámolásáért harcol, teljes átláthatóságot vezetne be a közszféra minden területén.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/profile.php?id=100048563163066
facebook.com/mihazank.hajduboszormeny

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben