László Attila, Pest megye 10. választókerület (Monor és környéke) képviselőjelöltje

László Attila helyi képviselőjelöltünk 1970-ben született, 15 éve folytat aktív közéleti tevékenységet. A Magyar Önvédelmi Mozgalom országos vezetője és a Magyar Önvédelmi Egyesület elnöke. Társadalmi célú vállalásainak köszönhetően megszámlálhatatlanul sok jótékonysági akció fűződik a nevéhez és nagyon sok településen vállalt meghatározó szerepet a helyi közbiztonság megszilárdításában.

Közéleti szerepvallásának a kezdetéig a fémiparban, többek közt programozóként dolgozott. De a vagyonvédelem és a vendéglátás területén is magas képesítéssel és gyakorlattal rendelkezik. Három lánygyermek boldog édesapja. A legidősebb ismert festőművész és tanárnő, a középső lánya már kétgyermekes anyuka, a legkisebb pedig színésznőként a színművészeti egyetem harmadéves hallgatója.

Hobbija a főzés, saját receptje is jelent már meg gasztronómiai magazinban.
Kimagasló közösségszervező készséggel és nagy politikai tapasztalattal rendelkezik, az összefogás elkötelezett híve. Akik ismerik, vagy bármilyen problémával fordultak is hozzá az elmúlt évtizedek során, azok tudják megbízhatóságát, és megtapasztalhatták, hogy rá mindenben lehet számítani.

Meglátása szerint a választókerület adottságai nagyon jók, és megválasztása esetén ehhez fogja igazítani a térség életminőségét, gazdaságát, úthálózatát és a közbiztonsági helyzetét is. Az egyéni, a kis- és középvállalkozók helyzetének a javítása kiemelten fontos számára.

Email címe: [email protected]

Magyar Önvédelmi Mozgalom: magyaronvedelem.hu

Kövesse Facebookon is: facebook.com/laszlo.attila.tibor01

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben