Laczkó Zsolt, Csongrád-Csanád megye 3. választókerület (Szentes és környéke) képviselőjelöltje

Laczkó Zsolt helyi képviselőjelöltünk 47 éves, három fiúgyermek édesapja (Dániel, Levente és Koppány). Immáron 24 éve az építőiparban tevékenykedik, melynek eredményeképp jelenleg saját építőipari vállalkozását vezeti.

Fiatal korában tanyán élt, ezért tisztában van az ottani élet szépségei mellett a mindennapos küzdelmekkel és kihívásokkal. Jelenleg egy tanya megmentésén, állapot-helyreállításán is dolgozik.

Fontos számára a példamutató, önzetlen segítség nyújtása bajba jutott családok számára, épp ezért tagja a Csongrád Angyalai csoportnak. Teherautójával rendszeresen szállít adományokat.

2006-tól sok tüntetésen részt vett, a könnygáz és a rendőri túlkapások sem tántorították, egészen 2009-ig, amikor egy oszlatás során karját törték a rendőrök. 2018-ban belépett a Mi Hazánk Mozgalomba, és megalapította a csongrádi szervezetet. 2019-től önkormányzati képviselő a Mi Hazánk színeiben. Képviselői tiszteletdíja egy részét is a csongrádi rászoruló családok megsegítésére fordítja.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/laczkozsolthivatalos

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben