Kovács Mátyás, Pest megye 5. választókerület (Dunakeszi és környéke) képviselőjelöltje

Kovács Mátyás helyi képviselőjelöltünk 1983-ban született, 38 éve él Dunakeszin, jól ismeri a helyi problémákat. Párjával három gyermeket nevel, és helyi építőipari vállalkozó. Szakmáját tekintve lótenyésztő, ezért áll hozzá közel az Alagi lósport és annak felvirágoztatása. Kedvenc időtöltése minden olyan dolog, ami a vízhez köthető: horgászat, úszás, hajózás és mindenféle egyéb vízi sport.

2006 óta tudja, hogy tennie kell valamit az ország és a nemzet érdekében, hogy pozitív változás legyen. Legfontosabb elvei a becsület és az egyenes beszéd, mindig kiáll a jó cél érdekében, semmilyen támadás nem rendíti meg. Nagyon fontosnak tartja, hogy újra legyen megfelelő szakmunkásképzés, mert nap mint nap tapasztalja, hogy milyen nehéz jól működni a jelenlegi helyzetben. Főbb céljai az úthálózatok korszerűsítése, a tömegközlekedés javítása, a csapadékvíz megfelelő elvezetése, és egyik legfontosabb célja a szelektív hulladékgyűjtés újratervezése, és annak újrahasznosítása minden területen.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben