Kiss Ferenc, Zala megye 1. választókerület (Zalaegerszeg és környéke) képviselőjelöltje

Kiss Ferenc helyi képviselőjelöltünk 1960-ban született, közgazdász, nős, két felnőtt gyermeke, két nevelt gyermeke és három unokája van. Fiatal kora óta él és dolgozik elkötelezett lokálpatriótaként Zalaegerszegen. A zalaszentgróti Béri Balogh Ádám Gimnáziumban érettségizett, utána a megyeszékhelyen a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán diplomázott. A hadseregből tartalékos lövész hadnagyként szerelt le 1984-ben. 1989-ig dolgozott a zalai Meszövben az új vállalkozási, üzemeltetési formák bevezetésének területén és az új gazdasági törvények megalkotásán, majd 1989-1994 közt a Zalaszövker gazdasági vezetőjeként. A vállalat végelszámolása során a munkatársai több mint felének segített vállalkozásuk elindításában. 1994 óta vezeti a Spontán Bt.-t mint saját vállalkozást, amely tanácsadással, könyveléssel és az ehhez kapcsolódó egyéb adminisztrációs tevékenységgel segíti a mikro- és kisvállalkozókat Zala megye egész területén.

Közéleti és társadalmi „beágyazódása” a város és a megye életében évtizedekre nyúlik vissza. A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának alelnöke, a Szolgáltató Tagozat elnöke. 1994 óta vesz részt a kamarai munkában, vállalkozókat, kisvállalkozókat képviselve. A ZTE sorsát különösen szívén viseli, volt már a Felügyelő Bizottság elnöke, igazgatósági tag, jelenleg a ZTE Baráti Kör elnökségének a munkájában vállal feladatot. A HEKA Alapítvánnyal (melynek felügyelbizottsági elnöke) rengeteg adományt, segítséget nyújt a rászorulóknak megyeszerte.

2011-től a Zala Megyei Közgyűlés Pénzügyi Bizottságának munkájában jobbikosként, majd függetlenként vett részt. A Mi Hazánk Mozgalomnak 2018 óta tagja, Zala megyei elnök. A párt színeiben képviselő a zalaegerszegi önkormányzatnál.

A Mi Hazánk Mozgalom képviselőjeként a vidék felzárkóztatásáért, a vidéki élettér megteremtéséért harcol. Fontos számára a vállalkozók, mikro- és kisvállakozások gazdaságos, eredményes működésének, működtetésének a jogszabályi hátterének megteremtése. A Mi Hazánk Mozgalom képviseli számára azt a harmadik utat, amely véget tud vetni az elmúlt 30 év politikai váltógazdálkodásának.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben