Kovács Koppány, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. választókerület (Nyíregyháza, Tiszavasvári és környéke) képviselőjelöltje

Kovács Koppány helyi képviselőjelöltünk 59 éves, Nyíregyházán lakik. Feleségével négy gyermeket neveltek fel és indítottak el az önálló élet felé, már egy unokájuk is van.

A miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen végzett okleveles gépészmérnökként.  Az első munkahelye hozta Nyíregyházára, és azóta is itt él. A Taurus Gumigyárban eltöltött bő 10 év után immár 25 éve saját vállalkozását irányítja sikeresen. Munkáját megbízhatóan, felelősségteljesen, tisztességesen végzi. Szabadidejében akadályterepfutóként aktívan sportol, egy helyi sportegyesületnek tagja. Versenyein jelentős sikereket ér el. Érdeklődik a magyarság őstörténete és a magyar nyelv eredete iránt.  Szeretné, ha ezen területek legújabb kutatási eredményei beépülnének az oktatásba és a köztudatba. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfőbb értékének tartja nemzettársaink szorgalmát, a kiváló minőségű termőföldet, folyóink vízkészletét. Azon kíván dolgozni, hogy ezek az értékek a családok megélhetését és nemzetünk jövőjét biztosítsák.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/kovacs.koppany.zoltan

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben