Katona Miklós helyi képviselőjelöltünk 1956-ban született Gödöllőn, a forradalom idején, amelyben édesapja is vállalt polgári szerepet. Idén töltötte be hatvanötödik életévét, három felnőtt, egyetemet végzett gyermek (orvos, közgazda és mérnök-közgazda) édesapja, két unokával. A debreceni Tudományegyetemen matematika-fizika középiskolai tanárként szerzett diplomát. 2001-ben közgazdász tanulmányai végeztével vállalkozási menedzsment szaktanácsadó képesítést szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Tanárként dolgozott több gimnáziumban, a Kodolányi János Főiskola és a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem kihelyezett tagozatain, valamint kereskedelmi és termelő vállalatok gazdasági, pénzügyi és kereskedelmi igazgatójaként nagy üzleti tapasztalatra tett szert az évek folyamán. Egy éve töltötte be az öregségi nyugdíjkorhatárt.

A nemzeti mozgalmakban több mint húsz éve vesz részt. A Magyar Gárda megyei kapitánya volt Szabolcs megyében. A Gárdaszövetség országos szervezőjeként is évekig tevékenykedett.
Színes egyéniség, egy lövészegyesület tiszteletbeli elnöke, a Mi Hazánk Motorosai motoros klub alelnöke. Gyerekkora óta zenél, több szimfonikus zenekarban és kórusokban is zenélt csellója és tenor énekhangja segítségével. Megalakulásától tagja a Mi Hazánk Mozgalomnak, a III. kerületi szervezet elnöke.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: 
facebook.com/mihazank.III.kerulet.elnok
https://www.facebook.com/mihazank.iii

X