Ipacs Sándor, Baranya megye 2. választókerület (Pécs és környéke) képviselőjelöltje

Ipacs Sándor helyi képviselőjelöltünk 58 éves, három gyermek apja. Tagja a Pécsudvardi Polgárőr Egyesületnek, helyi önkormányzati képviselő. Középfokú végzettsége van, jelenleg vállalkozóként dolgozik a turizmusban. A siklósi várban tölti a munkaideje nagy részét, amely során alkalma nyílik történelmi tudásának bővítésére is. Gyakran vesz részt hagyományőrző fesztiválokon, várjátékokon, ahol jó kedvet, mosolyt igyekszik csalni a látogatók arcára. Szeret horgászni, illetve szívesen szurkol fiának a futballpályánál.

Programjában nagy hangsúlyt fektet a turizmust felvirágoztatására, amely során munkahelyeket lehet teremteni. Fontosnak tartja a térségben a könnyűipar fejlesztését, ugyanis korábban nagyon sok munkahelyet adott többek között a komlói térségnek a ruházati ipar. A sokáig nagyon jól működő kesztyűgyár lehetőségeinek bővítésében is lát perspektívát.
Nagy gondot kíván fordítani a közbiztonság javítására és a rendteremtésre, amely különösen fontos lenne a választókerületben élő, a többségi társadalom normáit elfogadni képtelen, gyakran cigány származásúak esetében. A megye területén lévő úthálózat javításának a felgyorsítása szintén alapvető fontosságú. A Mecsekben a volt Vidámpark és a Kemping közhasznú felhasználása jelenthet megoldást a térség számára, illetve nélkülözhetetlennek tartja a déli határainkon a határvédelmi szervek munkájának támogatását és megerősítését.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben