Horváth Gábor, Győr-Moson-Sopron megye 4. választókerület (Sopron és környéke) képviselőjelöltje

Horváth Gábor helyi képviselőjelöltünk 1973-ban született Kapuváron. Fertőszentmiklóson nőtt fel, jelenleg is ott él családjával, nős, két leánygyermeke és egy fia van. 1990-ben szakmát szerzett, majd 2004-ben leérettségizett. Időközben megszületett a leányunokája. A családban meghatározó szerepet tölt be a sport és a magyar történelem, kultúra szeretete. Fiatal kora óta a hazaszeretet fontossága tölti ki az életét, amely megmutatkozik mozgalmi, közösségi munkában is. 2006 óta tagja a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, és 2018 óta a Betyársereg tevékenységében és részt vesz Sopronban. Kedvenc időtöltése a küzdősportok és a testépítés, de szívesen utazik, túrázik családjával Magyarország gyönyörű tájain is.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltjenként a legfontosabb számára a hagyományok tisztelete, magyar identitásunk megőrzése és a hagyományos családmodell támogatása a szélsőliberális deviánspropagandával szemben. Fontosnak tartja a közbiztonság és a rend helyreállítását, valamint a trianoni trauma kezelését.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben