Hokker Tibor, Zala megye 3. választókerület (Nagykanizsa és környéke) képviselőjelöltje

Hokker Tibor helyi képviselőjelöltünk Budapesten született 1960-ban, jelenleg Zalában él, és egy percig meg nem bánta, hogy elhagyta az egyre élhetetlenebb fővárost. Munkás szülők gyermekeként tanulta meg a munka tiszteletét, az ő örökségük számára a hagyományos értékrend és a hazaszeretet. Több mint húsz éves kézilabdás múltja van. Munkahelyein többnyire középvezetőként, műszaki vonalon dolgozott, munkatársaival jó viszonyban volt. Két felnőttkorú lánya van, magánélete rendezett, kiegyensúlyozott. Szabadidejében többnyire kertészkedik, horgászik, sokat hallgat minőségi zenét. A gasztronómia szeretete és gyakorlása inspirálta a lakáséttermük elindítására, így került közel a vendéglátáshoz.

A Mi Hazánk Mozgalomban látja azt az erőt, mely képes megállítani nemzetünk további elárulását és gyarmatosítását, a harmadik utat, mely biztosítani tudja az emberek számára a jövőt a szabadságot. Véleménye szerint mindenkinek fel kell ébredni, kikászálódni a fotelekből, és szembesülni azzal, hogy milyen nagy a baj az országunkban, Európában és a világban. „És nem elég akarni: de tenni, tenni kell!”

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben