Halász Géza, Pest megye 6. választókerület (Gödöllő és környéke) képviselőjelöltje

Halász Géza helyi képviselőjelöltünk 39 éves, a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarán tanult magyar-történelem szakon, majd a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Karán diplomázott mint szakedző. Jelenleg az ENKK természetgyógyász képzését végzi. Szabadidejében sportol, az erőedzések végzése mellett minősített sportlövő versenyző, természetszeretetét a túrázáson és a horgászaton keresztül éli meg. Zenerajongó, maga is jazzdobos és hangszergyűjtő.

Politikai kérdésekkel a családjogi mozgalmakon keresztül kezdett el komolyabban foglalkozni, mint a Férfihang Civil Társaság alelnöke. Ennek kapcsán mélyült el egyre jobban a politikában, melyben hazaszeretete, keresztény mivoltja és történelmi érdeklődése az a három alap, melyeken állva alkot véleményt, világképet. Képviselőjelöltsége mellett a Mi Hazánk Mozgalom családjogi szakpolitikusa, így kiemelt feladat számára a családrendszer támogatása és javítása. A közrend és közbiztonság kérdésével is behatóbban foglalkozik, mely a választókerületében az egyik különösen aktuális probléma, emellett fontosnak tartja a térségfejlesztés és az ehhez kapcsolódó anyagi források megfelelő kezelésének rendezését, valamint a rendszeres képviselői kapcsolattartást a választókkal és az önkormányzatokkal. A tisztakezű, következetes, Magyarország és a magyar emberek érdekeit fontosnak tartó politizálás elkötelezett híve.

Email címe: [email protected]

Kövesse facebookon is:
facebook.com/mihazank.galgamente
facebook.com/halaszgezamihazank
facebook.com/mihazankisaszeg
facebook.com/mihazank.godollo/

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben